Mandagens måltider: På afveje

Denne uges Mandagens måltider kommer lige lidt forsinket. Det er sgu ikke helt optimalt 😉 Men det er vist generelt nøgleordene for min sidste uges tid – “ikke helt optimalt” altså. Det har vist desværre ikke lige været sundhed og sund mad, der har været i højsædet – ikke med min gode vilje, men nogle gange “falder jeg i” og så har jeg virkeligt svært ved at komme op af det sukker- og junkfyldte hul. Det burde måske netop bekræfte mig i, at jeg generelt har bedst af at holde mig helt fra det, men det er jo langt fra nemt – det ved vi sikkert alle! Lige siden torsdag, hvor jeg købte chokolade, fordi jeg skulle i biografen, har jeg stort set kun haft én dag, hvor jeg har været tilfreds med det, jeg har spist (og så snakker vi ikke om, at jeg ikke engang endte med at spise chokoladen i biografen!). Det går egentligt fint i løbet af dagen, men når jeg så først kommer hjem fra arbejde, det er mørkt, jeg er træt og cravings-djævlen farer rundt i mit hoved – ja, så har jeg godt nok svært ved at stå imod. Nogle gange skal man selvfølgelig bare lade det fare og sige “pyt”, men det kan sgu også hurtigt blive for meget af det gode – især når man er så sensitiv, som det efterhånden går mere og mere op for mig, at jeg må være. Øjsh!

Hvad gør I andre, når I har en række dårlige dage og nærmest ikke kan se kanten af hullet?


Jeg startede min mandag med den gode gamle traver, som virker hver gang – samt mit sædvanlige olieshot.

Madpakken var rester fra den megalækre lakselasagne, jeg lavede i weekenden. Den var klart et hit!! Opskriften kommer selvfølgelig i løbet af ugen.

Da jeg kom hjem, lavede jeg en stak brunchpandekager med hytteost. Min undskyldning var, at jeg havde en bøtte hytteost, der skulle bruges, men i virkeligheden havde jeg nok bare lyst til noget kageagtigt 😀 Jeg spiste dem med Urtekrams nye choko-peanutbutter, som faktisk er ret god – den mangler noget sødme (eftersom der ikke er noget sødning i 😉 ), så jeg hældte lidt sirup på også.

Og ja, så må jeg jo hellere krybe til korset her og indrømme, at jeg altså kom til at bestille fastfood til aften. Absolut ikke LCHF – eller noget som helst andet end bare dumt – både på sundheds- og bankkontoen. Men nu er det gjort, og så er der jo ikke så meget at gøre. I går var heller ikke god overhovedet, men i dag er der en ny dag, og så går det forhåbentligt den rigtige vej igen – nu hvor jeg har offentliggjort det og beklaget mig til jer, mine usynlige internet-venner 🙂

Hvad var det bedste I spiste i går?

Frokost! Lakselasagnen er skønherlig – og en af mine nye livretter!

Kategorier: Hverdagsmåltider

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!