“Sødt, sundere, syndigt” indeholder 99 opskrifter på kager, desserter og andre søde sager, alle uden mel og sukker. Den henvender sig derfor til de fleste, der gerne vil kunne spise søde ting, der er lidt sundere for vores krop, uden at skulle gå på kompromis med smagen. Jeg lover nemlig, at alle opskrifterne smager præcist lige så syndigt som deres sukker- og mel-pendanter!
En håndfuld af opskrifterne er gengangere fra bloggen her, dog i forbedret udgave, men størstedelen er helt nye opskrifter. Her er opskrifter på alt fra morgen- og hverdagsdesserter, over sødt til eftermiddagskaffen, til fantastisk lækre desserter, samt en række opskrifter på små snacks og lækkerier. Mine egne favoritter tæller blandt andre:
♥ blødende chokoladefondanter med saltkaramel (helt og aldeles uimodståelige!)
♥ syndig snickerskage (storfavorit både på mit arbejde og i fotostudiet)
♥ perfekt brownie med chiafrø (er det flabet at kalde en brownie perfekt? Måske – bag den, smag den, og vend tilbage til mig efterfølgende)
♥ koldskålsmilshake med jordbær (så nem og frisk og sommerlig)
♥ pavlova med granatæble og pistacie (den perfekte kombination af sød, syrlig, sprød og blød)
♥ bananasplit med to slags is og chokoladesauce (som omvendte mig til bananasplit-fan)
♥ pekantærte med chokolade (den ultimative treat for pekanelskere – og alle andre!)
♥ hindbærtrøffeltærter (små søde tærter med chokoladeganache og hindbær på to måder – syrligsøde og perfekte)
♥ ærkeengelske scones med hindbærsylt og pisket fløde (den allerbedste eftermiddagsforkælelse)
… og mange, mange flere!
Køb
Desværre er bogen i den oprindelige udgave udgået og ikke længere i salg, så bogen kan nu kun købes som “on-demand”. Fx her hos Saxo.