Mandagens Måltider – en sommerdag

Endnu en uge er gået, og så er det igen blevet tid til Mandagens Måltider. I går var en dag, som de fleste mandage bliver det næste stykke tid. Jeg var nemlig på arbejde, og sådan kommer resten af sommeren mere eller mindre til at se ud for mig også. Jeg havde ikke fået købt ind i løbet af weekenden, så morgenmad og frokost blev til ud af hvad jeg lige kunne finde i køleskabet. Ikke at det ikke var lækkert – men, kender I det: Hvis man nu lige har glædet sig til havregryn med mælk, fx, er det alligevel ret ærgerligt, at mælken er blevet sur!

1. Morgenmad: Nektarin, galia melon og skyr – jeg er kæmpe fan af skyr lige for tiden!

2. Frokost: Rugbrød med philadelphia og kyllingepålæg. Agurk – og gulerødder. Gulerødderne var mest fordi jeg både var løbet tør for tomat og peberfrugt – jeg er ikke den største fan af gnavegulerødder 🙂

3. Eftermiddagsmåltid: Jeg fandt en bakke kirsebær til 15 kr, cyklede hjem og fortsatte med at fortære hele bakken på 0,5. Sådan kan det gå 😀

4. Aftensmad: Arroz con Pollo rester fra søndag. Opskrift kommer i løbet af ugen.

5. Aftenssnack: En banan og en frugt/nøddestang.

Hvad var det bedste I spiste i går?

For mig var det nok morgenmaden eller kirsebærene. Generelt spiser jeg vist ret store mængder frugt lige for tiden – men man må jo nyde det, når der endeligt er masser af lækker solmoden frugt at få til billige penge!

Kategorier: Hverdagsmåltider

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!