Wraps med kylling, spidskål, avocado og limedressing

kylling-lime-wrap-3

Jeg har et løbende og sideløbende mad- og blogprojekt, der indebærer, at LCHFicere mine favoritopskrifter fra før, jeg startede på LCHF. Det tager tid – primært fordi jeg ofte allerhelst vil prøve noget helt nyt, men det skrider da løbende frem, trods alt.

I går fik jeg endeligt sat kryds ved disse wraps, som jeg tidligere har lavet i en traditionel udgave – med dertilhørende blogindlæg fra gammel tid med pinligt grimt billede (ikke at billederne her dog er blevet særligt fantastiske heller), som jeg måske tillader mig at slette nu, hvor opskriften findes i nyere udgave.

Retten er faktisk næsten pinligt nem – det, der reelt tager tid, er at lave wrapsene, så hvis man allerede har en portion i fryseren, hvilket jeg ofte sørger for at have, er den klaret på nul komma fem. Ellers tager det nu heller ikke længe at lave de gode tortillapandekager, som jeg har brugt til wraps her, hvilket det også fungerer fortræffeligt som. Jeg synes, at både smag og konsistens er lige i øjet, så hvis du af og til har lyst til at kunne pakke din mad ind i noget, er det et virkeligt godt bud!

En wrap er jo som sådan mere et forslag til en fyld-sammensætning, end det er en egentlig opskrift. Her har jeg stegt noget kylling i soja og pakket det ind i en pandekage sammen med en lækker og frisk limedressing, en bunke sprød spidskål og en rar avocado (som dog var lige på grænsen, men alligevel lige klarede skærene). Alt i alt en herlig sammensætning, som jeg kun kan anbefale. Og husk så lige at lave ekstra pandekager, så du har til en anden gang også, ikke? 😀

kylling-lime-wrap-2

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Wraps med kylling, spidskål, avocado og limedressing

Ingen bedømmelser endnu

Antal: personer

Ingredienser

 • 4 to tortillapandekager
 • 2 kyllingebryster
 • 2 spsk smør
 • 4 spsk soja
 • 1-2 avocado
 • 1 stor håndfuld snittet spidskål

Limedressing

 • 2 spsk flødeost
 • 2 spsk mayonnaise fx Hellmann's
 • saften af 1 lime
 • 1 fed presset hvidløg
 • 1 stor håndfuld frisk finthakket basilikum
 • salt og peber

Sådan gør du

 1. Start med at lave pandekagerne, hvis du ikke allerede har dem klar.
 2. Bland alle ingredienserne til dressingen, og lad den gerne trække lidt.
 3. Smelt smørret på en pande og steg kyllingen herpå. Hæld 1 spsk soja på hvert kyllingebryst, først på den ene side, derefter på den anden.
 4. Snit spidskål fint og skær avocado i både. Når kyllingen er gennemstegt, skæres det også i skiver.
kylling-lime-wrap-1

Kategorier: Frokost, Hovedretter med fjerkræ, Hverdagsmad, LCHF opskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!