Peanutdip

I får kun en hurtig lille opskrift i dag, da det er lørdag, jeg holder doven/afslapningsdag, og jeg gider egentlig ikke rigtigt at blogge i dag. Men jeg synes alligevel, at I skal have denne opskrift 🙂 Den kan laves i et snuptag og består kun af ting, jeg personligt altid har på lager. Måske har du også det?

Jeg lavede og spiste den i mandags sammen med et kyllingebryst, som jeg stegte på panden, og en bunke broccoli ristet i ovnen. Det var virkeligt et lækkert måltid! Den vil også gå fantastisk som dressing til en nudelsalat, kan jeg forestille mig, eller generelt til retter fra det asiatiske køkken. Dip til vietnamesiske forårsruller måske? (hvilket minder mig om, at det er noget, der har stået på min to-cook-list i umindelige tider snart) Og det behøver jo slet ikke at være en asiatisk ret, man laver den til, hvilket mit eget måltid beviser. Måske bruge det som smørelse i en hel almindelig sandwich? Til noget fisk af en art? Mulighederne er kort sagt utallige, så bare kom i gang 😀

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Peanutdip

Ingen bedømmelser endnu

Ingredienser

  • 50 g peanutbutter
  • 1/2 dl kokosmælk frys evt. resten af dåsen ned, hvis du ikke kan finde på noget andet at bruge det til med det samme
  • 1 spsk soja

Sådan gør du

  1. Bland ingredienserne godt sammen, og 1-2-3 vupti, så er der dip!

Kategorier: Asiatisk, Fast food, Hverdagsmad, LCHF opskrifter, Mælkefri, Tilbehør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!