Ok, det her er så lækkert altså! Inspirationen hertil har jeg fået fra min nye absolut yndlingsblog (undskyld alle I andre!). Hvis I ikke allerede kender Can You Stay For Dinner?, bør I virkeligt unde jer selv at besøge den. Jeg opdagede den selv i lørdags og brugte stort set hele søndagen og halvdelen på at læse den igennem fra ende til anden – og jeg er – heldigvis – ikke færdig endnu.
Men tilbage til broccolien… Hvis I er ét af de mennesker, som ikke kan lide broccoli, som skyr den som pesten og nægter at spise det, vil jeg bare sige: prøv det her. Bare én gang og så lover jeg aldrig at plage jer med det igen. Og hvis I godt kan lade broccoli – ja, hvis I allerede elsker det, som jeg gør, så glæd jer.
Det er så enkelt, men så fantastisk.
Jeg spiste ét helt broccoli til aften.
Dog uden stok.
Opskriften kan indeholde affiliate-links.
Ristet broccoli
Ingredienser
- 1 broccoli
- 1 spsk olie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200º varmluft.
- Bryd i mellemtiden broccolien op i små buketter. Fordel buketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend med olie og salt, så det hele bliver godt fordelt.
- Rist i ovnen i ca. 20 minutter, eller til kanterne er gyldne og sprøde.