Mad på budget: Marts udfordring

Jeg valgte lige at lave et header-billede til jer, så jeg kunne gå all in med forårsfarver. Jeg er nemlig meget i forårshumør i dag. Er I også det? Jeg legede lidt med forskellige titler. Jeg kan ret godt lide allitterationer i sådanne tilfælde, men der var altså ikke lige nogen, der passede synes jeg. Så vi holder os til Mad på budget – March edition. Flere af de allitterationer, jeg overvejede, var dog lidt ret platte og også lidt sjove  – hvis man synes sådan noget er skægt. Jeg overvejede bl.a. March Madness (ikke så originalt), Fattige Forårsfornemmelser og Minimalistisk Marts. Hvad siger I? Er der nogen af dem, jeg bør genoverveje? Eller har I nogle gode?

Men i hvert fald, som en del af jer ved, har jeg den sidste uges tid haft en økonomisk udfordring kørende, som jeg klarede med bravur. Det er jeg desuden blevet så bidt af, at jeg nu har valgt at sætte mig en udfordring for hele marts måned. Og hvad er beløbet, spørger I måske? Eller nej, det gør I nok ikke, for jeg har skrevet det på billedet 🙂 1000 kr! Jeg overvejede både frem og tilbage hvorvidt 1000 kr var lige i underkanten, men jeg er endt på, at jeg hellere vil blive positivt overrasket hvis jeg klarer det frem for at være ret upåvirket når jeg klarer det. Og det er vel først en udfordring, hvis det virkeligt er udfordrende, ikke?

Der er selvfølgelig et par regler/retningslinjer:

  • De 1000 kr dækker kun nyindkøb. Dvs. alt jeg allerede har på lageret tæller ikke med i det samle beløb.
  • De 1000 kr dækker kun mad. Toiletsager og andet hører udenfor.
  • Jeg må – selvfølgelig – gerne få gratis mad. Dvs. at det er ikke snyd (i forhold til mine regler) at besøge min mor og bror for at få gratis mad en dag 🙂

Nå, hvad siger I så? Vil I være med? Mål er altid nemmere at opnå, hvis man skriver dem ned og deler dem med andre jo 🙂

Jeg regner med at fortsætte mine “hvad-har-jeg-spist-i-dag”-indlæg i hvert fald her den første uges tid, og så må vi se, om jeg synes de bliver for trivielle derefter.

Jeg håber I har lyst til at følge med og være lige så søde og opbakkende som I været den foregående uge!

Hvad er dit mål for marts? Både økonomisk og på andre punkter?

Kategorier: Mad på budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!