Mad på budget: Marts / Dag 1: One of those days

I dag har jeg fået is til aftensmad. Jep, det har været en af dé dage. Men isen var i det mindste noget jeg allerede havde i fryseren, så jeg har da ikke brugt nogen penge 🙂 Og nå ja, så gik det lige op for mig, at der jo faktisk er 31 dage i marts og ikke 30, som jeg har skrevet her. Flot! Det er tydeligvis ikke en af mine bedre dage!

Morgen

Helt klassisk og uoriginalt. Havregryn med rosiner, mandler og mælk. Jeg har dog et lille tip. I ved nok alle, hvordan havregrød (og andre slags grød) smager meget bedre med lidt salt, ikke? Det samme gælder faktisk for helt almindelige havregryn! Bare et lille drys- det fremhæver smagen på en herlig måde 🙂

Frokost

Igen igen – rugbrød med hummus og gulerødder 🙂 Og i dag var det så dejligt og forårsagtigt at jeg spiste frokost udenfor sammen med en studiekammerat i den times pause, vi har mellem vores to forelæsninger om torsdagen. Det var fantastisk!

Eftermiddag

Endnu en genganger – rugbrød med peanutbutter og banan – mmmhh…

Aftensmad

Absolut ikke den sundeste aftensmad, men boy, oh boy, var det en lækker is!
Faktisk er det nok min nye favorit – hvilket siger ikke så lidt i betragtning af at der ikke engang er chokolade i 😀

Mad på budget – marts
Antal dage gennemført: 1
Antal dage tilbage: 30
Penge brugt: 0 kr
Penge tilbage: 1000 kr

Hvad spiser I på den her slags dage?

Kategorier: Mad på budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!