Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter-17-2015

Selfie-time!

Er det for klicheagtigt, hvis jeg skriver, at jeg nærmest synes, jeg lige har skrevet fredagsindlæg, og nu er det allerede fredag igen? Oh well, så må jeg hellere lade være, men jeg synes altså godt nok, at tiden flyver, undskyld jeg siger det. I den sidste uge har jeg bl.a. nydt godt af følgende:

❤ Jeg har været alene hjemme i weekenden! Egentligt har min roomie og jeg tilpas forskellige ugeskemaer til, at vi begge er alene hjemme indimellem, men det der med at have flere dage for sig selv, sker alligevel sjældent, så jeg nyder det, når det er tilfældet! (ligesom jeg tænker, at han glæder sig til, at jeg tager til London på torsdag!)

❤ Nu er det faktisk allerede en måned siden, men der er jo åbnet en Palæo i Frederiksbergcentret, og jeg kommer (måske lidt for) tit der, så at der nu er mulighed for god mad også, er klart et hit! De første mange gange, jeg var forbi, var der for lang kø, til at jeg gad, men sidste fredag var den endeligt overskuelig, så jeg fik indviet det også. Jeg ææælsker det!

❤ I søndags joinede jeg alle andre københavnere på Bispebjerg Kirkegård for at se de pæne blomster. Jeg skulle jo have mine skridt alligevel, kan man sige 😉 Og ja, de var da pæne, men vejen derud var godt nok røvsyg, så jeg var ikke ubetinget fan af den udflugt! (men jeg tog selvfølgelig de obligatoriske billeder!)

❤ I samme forbindelse havde jeg min første gåtur uden jakke (kun med sweater – jeg er den modige type, kan I nok høre!)

❤ OG dagen efter gik jeg hjem fra Hovedbanegården kun i cardigan. Jeg lever det vilde liv! (og jeg er fan af forår. Og parenteser)

❤ Peanutbutter er skønno! Især sammen med æbler – og hvis man laver det som en lille æbleburger, som jeg af og til gør, vil nuttethedsfaktoren næsten ingen ende tage.

❤ I onsdags joinede jeg mine 17 tætteste nørdevenner (hæ) og tog ind og så forpremiere på den nye Avengers-film i den nye IMAX-bio. Det var fææædt!

❤ Inden bio spiste vi i øvrigt burgere på Grillen Nørrebro. Servicen var (som altid) langsom og semi-skidt, og to forskellige tjenere formåede ad to omgange at spilde tre af vores milkshakes (jeg kan nærmest ikke engang kommunikere til jer, hvor tragikomisk det var), men burgerne er gode, pomfritterne skønne, og deres milkshakes fantastiske. Og så er det meget overkommelige priser.

❤ Jeg har haft en (lidt for) lang crossfit-pause, men i dag kom jeg af sted, så nu har jeg übergod samvittighed!

❤ Pandekagemorgenmad er the bomb! (kan anbefale disse pandekager med en skum af optøede blåbær og flødeskum)

❤ På job i denne uge lavede jeg et oplæg til et møde. Det var egentligt ikke noget særligt, men det mindede mig om, at jeg vist egentligt er ok god til at lave sådan noget (selv om jeg lidt hader at være fokus for opmærksomhed på den måde). Og jeg kan godt lide at være dygtig til ting. Så deeeet…

❤ Er det snyd at snakke om i aften allerede? Måske lidt. Men den står på bøf, bearnaise og fredagsrock, og jeg glæder mig! (jeg skal bare liiige tage mig sammen til at tvinge min post-crossfit-krop i bad med mere. Oh well, ting tager tid, og jeg har en god bunke at tage af!)

Jeg håber, at jeres uge har været skøn også – og god weekend!

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!