1 års-yogilæum

Jeg har lige rullet yogamåtten sammen efter en omgang yoga, der var lidt mere speciel, end alle de andre gange. Faktisk ret så særlig. I dag er det nemlig et helt år siden, jeg første gang hoppede på måtten (i denne omgang), og siden har jeg gjort det hver dag. I 365 dage. Hver. Eneste. Dag. Det er jeg faktisk ret stolt af!

Sidst vi snakkede om yoga, var der gået 137 dage. Det er pludseligt længe siden, men alt der står i det indlæg passer faktisk stadig, så du kan læse det, hvis du lige mangler lidt kontekst (eller vil høre mere om hvad og hvordan).

Det var egentligt ikke fordi jeg startede ud og besluttede, at nu ville jeg bare yoga’e hver dag, død og pine, koste hvad det vil. Men ret hurtigt gav det bare helt sig selv, at jeg lige hver dag fandt lidt tid til det. Og pludseligt var der gået et år. Nogle dage bruger jeg kun et kvarter, andre gange en time. Det afhænger helt af mit dagsskema, mit humør og så meget andet. 

Yoga er helt klart blevet mit frirum, selv om det lyder lige lovligt frelst for min smag. Men det virker bare for mig. Uanset om jeg er i dårligt humør og trænger til at blive muntret op. Om jeg stresser og er lidt anspændt og har brug for nogle dybe vejrtrækninger og at fokusere på noget andet. Eller selv hvis jeg i forvejen er i godt humør og bare gerne vil pynte på samvittigheden og generere noget energi – uanset hvad så virker yoga bare. Jeg er blevet meget bedre til at mærke, hvordan både min krop og mit sind har det, og det er en helt uvurderlig følelse. Og den alene er grunden til, at jeg har tænkt mig at fortsætte! Vi snakkes ved om et år 😉

P.s. I dag lavede jeg Yoga for (Self) Love med min yndlings- (og ærligt talt eneste) yogaguru. Det virkede som en ret så passende video i dagens anledning.

P.p.s. Der er en grund til, at jeg sjældent tager billeder af mig selv – i hvert fald når jeg ikke er smart nok til at time det med, at nogen kan gøre det for mig. Til billedet her, måtte jeg først tage en masse testbilleder for at ramme det rigtige sted og derefter en masse for at få “motivet” rigtigt. Og jeg har altså ingen udløser-fjernbetjening, eller hvad det hedder, så det var fokuser-tryk-løb og find position på 10 sekunder. Det kan godt være, at jeg er morgenfedtet og mit hår er uglet, men I eller ti vilde heste kunne ikke få mig til at tage det om! 😀

Kategorier: Motion og træning, Yoga

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!