Okay, så denne opskrift er teoretisk set ikke fra nogen kogebog. Men jeg har det sådan her: når først jeg har besluttet mig for at begynde på et projekt, kan jeg slet ikke vente med at komme i gang. Jeg er ret utålmodig på det område. Da jeg ikke skal spise hjemme i aften og derfor ikke selv skal lave mad, følte jeg derfor at jeg blev nødt til at tage min morgenmad i brug, for ikke at skulle vente (helt!) til i morgen aften med at lave mit første indlæg. Desuden er det vel egentligt også i orden, at jeg skriver om nogle af mine egne opskrifter ind imellem.
Denne ret opfylder de tre krav jeg har til morgenmad: det skal være nemt og enkelt, det skal være sundt og mættende og det skal være lækkert. Måske gælder de to sidste krav i virkeligheden for det meste mad, jeg laver. Men især om morgenen er det vigtigt for mig at jeg ved hvad jeg skal lave, så jeg derfor ikke skal bruge særligt lang tid på det. Maden skal bare give god energi til resten af formiddagen.
Opskriften er altså såre simpel. Man kan selvfølgeligt variere mængderne efter hvor sulten man er om morgenen, men dette forhold passer perfekt til mig.
Opskriften kan indeholde affiliate-links.
Solskinsmorgenmad
Forberedelse: 5 minutter
Samlet tid: 5 minutter
Ingredienser
- 2,5 dl yoghurt med vaniljesmag eller anden yoghurt
- 30 g all-bran
- 15 g mandler
- 1 banan i skiver
Sådan gør du
- Den eneste af ingredienserne, der skal gøres noget ved, er bananen, som lige skal skives. Ellers blandes det hele bare sammen og spises. Med velbehag om jeg så må sige.
Jeg vil lige slutte af med at sige, at grunden til at jeg har kaldt retten for solskinsmorgenmad altså ikke er, at jeg har overordentligt høje tanker om mig selv, men blot at solen skinner for første gang i mange dage, og at jeg elsker det!