Peanutbutterpandekager

Lørdag aften fik jeg en overvældende trang til pandekager og havde for en gangs skyld alle de fornødne ingredienser på lager (endnu en grund til at have et godt basislager!) – samt lysten og overskuddet til rent faktisk at lave dem 😉 Jeg huskede, at Tatjana på et tidspunkt havde udgivet en opskrift på peanutbutterpandekager, og som vi jo ved, er peanutbutter mit kryptonit – eller i hvert fald én af dem. Hvad hedder mon kryptonit i flertal? Kryptonitter? Hmm… men aaaanyways, jeg lavede Tatjanas pandekager og de blev fæ-no-me-nale! En mægtigt rar dessert (okay, aftensmad) på en mægtigt rar lørdag aften.

Så uanset hvad du vælger at putte oven på dine pandekager, synes jeg i alle tilfælde, at du skal prøve de her pandekager. De fungerer lige godt til morgenmad eller aftensmad – eller et godt og proteinholdigt mellemmåltid. De mætter mere end man lige forventer, pga. det høje proteinindhold i både æg, hytteost og proteinpulver, så maven bliver faktisk mæt, før hjernen gør – og hvor tit er det, hvis vi skal være ærlige, lige, at dét sker? Og lækre ting, som oven i købet er mættende, kan jeg næsten ikke få nok af. Hvad med jer? 🙂

Hvad spiser du oven på dine pandekager?

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Peanutbutterpandekager

Ingen bedømmelser endnu


Ingredienser

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne sammen til en jævn dej.
  2. Steg i smør på en middelvarm pande. Der kan ca. være 3 pandekager på en normal størrelse pande ad gangen. Når de får bobler i overfladen, kan de vendes, og bages færdigt på den anden side.
  3. Server fx med peanutbutter, jordbær og sirup efter ønske.

Kategorier: LCHF opskrifter, Morgenmad, Påske, Snacks, mellemmåltider & andre lækkerier

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!