Marts på budget – opsamling

Så er det vist på tide med en opsamling af hvordan det der mad på budget lige gik i marts. Nu hvor vi skriver april nu og sådan 🙂 Og det korte af det lange er vist, at det gik ganske godt. Jeg klarede det sgu! Til trods for at der pludselig skulle medregnes et spontant restaurantbesøg fra i fredag (jeg havde lige fået løn og følte at jeg havde godt råd, men i princippet var det jo stadig marts 😉 ) holdt jeg mig faktisk under de 1000 kr på hele måneden. Og jeg synes egentlig ikke engang at jeg som sådan har skulle kæmpe for det. Tværtimod har det faktisk været rart at smide meeeget mindre mad ud (gode gamle Stop Spild af Mad tankegang 😀 ) end jeg ellers nogle gang har været nødt til – og jeg har også fået brugt min fantasi lidt mere i køkkenet end jeg plejer. Dette er dog også en af årsagerne til at der har været lidt færre opskrifter på bloggen her i marts – det er jo ikke alle resteopskrifter, der hverken kan eller fortjener et indlæg 🙂

Men alt i alt er jeg positivt overrasket. Jeg tror ikke jeg vil sætte et så lavt budget en anden gang – og i princippet har jeg det bedre uden faste beløb, men hele tankegangen med at købe billigere ind og løbende holde øje med hvor meget jeg bruger, vil jeg helt sikkert forsøge at bibeholde.

Så alt i alt, er der vist ikke andet at sige end:
Mission Accomplished!

Mad på budget – marts
Antal dage gennemført: 31
Antal dage tilbage: 0
Penge brugt: 954,95 kr
Penge tilbage: 45,05 kr

Hvordan er det gået med jeres madbudget i marts?

Kategorier: Mad på budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!