Hverdagsmåltider

Så er det tid til endnu en omgang hverdagsmåltider. I går havde jeg taget snefri – eller det vil sige: Jeg skulle egentligt have arbejdet hjemmefra, men da det kom til stykket, havde de ikke rigtigt noget – og så siger jeg da ikke nej til en fridag 😉 I stedet tog jeg en virkelig rar dovendag i løbet af dagen, hvor jeg fik indhentet de forsømte afsnit af noget serie, læst lidt i den bog, jeg har været i gang med i evigheder – og så var jeg i biografen og ude at spise med min bror om aftenen. Alt i alt: totalt yndlingsdag! Og maden var nu heller ikke værst 😉


Ingen kommentarer er vel nødvendige her 😉

Rester er bare ikke lige så pæne som den oprindelige ret – men smagen er der absolut ikke noget i vejen med! Kan du bedre lide at kigge på pæne madbilleder (hvem kan ikke det?), kan du se det ved opskriften her. Denne kødsauce er og bliver den bedste, jeg nogensinde har smagt – fest i min mund!

Min aftensmad på café efter bio. Det blev lidt senere end normalt, men jeg var faktisk ikke sulten før. Det er nok dét, jeg elsker allermest ved LCHF. Jeg kan spise tre gange om dagen og selv hvis jeg bliver lidt småsulten mellem måltiderne en sjælden gang, kan jeg sagtens klare det. Spiser egentligt kun mellemmåltider, hvis jeg er dødsulten – eller har lyst til et eller andet specifikt.
Salaten indeholder bl.a. blandede salater, kylling, bacon, tomater, gulerod, agurk, ananas og karrydressing. Super lækkert!

Indrømmelse: Under filmen drak jeg en pepsi max, som nok er en af mine laster. Jeg kan dog heldigvis holde det til en sjælden gang 🙂

Hvad er det bedste, du har spist på det sidste?
Og har du også en (hemmelig) last? 🙂

Kategorier: Hverdagsmåltider, LCHF

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!