Hjemme hos Xenia Anno 2013

nytaar2013

Nu hvor vi netop har taget hul på et hul nyt år, er det vist på sin plads med en lille opsamling på det forgangne år – inden vi sådan springer helt og aldeles ud i 2014, hvilket jeg personligt gør ved at tage på arbejde allerede i morgen. Det er apropos første gang i meget lang tid, jeg kan huske at skulle møde så tidligt efter nytår – man bliver tydeligvist forvænt som studerende!

Nåmmen 2013. Jeg synes tit, det kan være ret svært sådan at opsamle et helt år på en nem og overskuelig måde. Men umiddelbart husker jeg 2013 som et rigtigt godt år! Ja, faktisk nok et af de bedste i “nyere tid”, hvilket jo bestemt ikke er en dårlig måde at se tilbage på et forgangent år på. 2013 har været et år med masser af skønherlige oplevelser, bl.a. flere musicals, koncerter, biografture, en enkelt ferie sydpå m.m. Herudover har det været et år fyldt med rare mennesker og hyggelige stunder, både med mennesker i og uden for blogverdenen. 2013 var også året, hvor jeg blev fuldtidsansat med sådan rigtig voksenløn og det hele – desværre stadig kun på begrænset tid, så min projektansættelse p.t. udløber ved udgangen af marts – med mindre jeg er heldig, og der sker et eller andet på det punkt. Jeg elsker mit job, og det er virkeligt en fantastisk følelse at glæde sig sådan til at komme på arbejde hver dag! Jf. jobbis hver dag var 2013 i øvrigt også året, hvor jeg cyklede mere end nogensinde takket være et ret mildt efterår og vinter (regnvejr ikke medregnet). I alt tror jeg kun jeg har taget bus/tog 3-4 gange siden foråret, hvoraf to gange skyldtes storm og de to andre festfornuft 🙂 Og i øvrigt gik jeg nok også en del mere, end jeg har gjort tidligere år – i høj grad takket være min Fitbit aka. skridtsmotivatoren ;P

Fra et mere blogmæssigt synspunkt var 2013 også et ret godt år, synes jeg. I alt fik jeg udgivet 188 indlæg i løbet af året, hvilket er ca. en femtedel mindre end året før, men ikke desto mindre ganske godt klaret – især mit fuldtidsjob taget i betragtning. Langt de fleste af disse indlæg var selvfølgelig opskrifter – hvoraf langt størstedelen (måske ligefrem alle?) var LCHF. Fordi 2013 har også været året, hvor LCHF vitterligt er kommet for at blive. Både hos mig personligt, men også i Danmark, hvor LCHF jo virkeligt er skudt frem og løbende får bedre tilslutning. Det kan jeg jo kun bifalde. Jeg startede selv på LCHF for snart halvandet år siden, og selv om jeg langt fra holder det 100%, kan jeg tydeligt mærke, at det virkeligt er det absolut bedste for mig og min krop, hvorfor jeg også skrev denne begejstrede LCHF-hyldest i foråret. Så selv om jeg har afstikkere ind imellem, vender jeg altid “hjem” igen. 2013 bragte også stor stigning i læsertallet herinde. På Bloglovin’ har jeg for nyligt de 1100 følgere, hvilket er helt uforståeligt! Og hvilket i øvrigt bevirker, at bloggen ligger på en 18.-plads blandt danske madblogs derinde. Helt vildt altså! I løbet af 2013 har jeg i øvrigt haft 181,639 besøgende i alt – i gennemsnit 498 om dagen! :O Jeg bliver på daglig basis forundret og benovet over, at I er så mange, der følger med, så TAK for det! Jeg håber, den tendens vil fortsætte i 2014! 😀

2013 var desuden også året, hvor jeg så småt begyndte at “vove pelsen” lidt, både i forhold til, hvad jeg kan lide og ikke kan lide, men også i forhold til mine evner i et køkken, angående opskriftsudvikling og personlig udvikling. Fx smagte jeg både oksekød samt både stegt flæsk og mørbrad for første gang i flere år. Jeg kastede mig ud i hjemmelavet bearnaise og føler generelt, at jeg blev mere modig i min madlavning, hvilket kommer til udtryk til en del ret så gode opskrifter, hvis jeg selv skal sige det! Og så gjorde jeg noget, jeg var bange for!

Rigtigt godt nytår! Og jeg håber, at jeres 2014 bliver mindst lige så godt, som jeres 2013 forhåbentligt har været!

Kategorier: Blogging, Hverdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!