Grøntsagswok med nudler, kokosmælk og rød karry

Grøntsagswok med nudler, kokosmælk og rød karry

Dette – og variationer heraf – er helt sikkert min livret lige for tiden. Jeg laver det mindst en gang om ugen – og så er der jo gerne rester til en-til-to måltider 😉 Indtil videre er denne variant min favorit. Og så er det så nemt, at det næsten gør ondt overhovedet at skrive opskriften. Men jeg synes helt sikkert I har fortjent den alligevel!

Jeg bruger for det meste frostgrøntsager – jeg kan egentligt på mange punkter bedst lide friske, men alternativet er kun at få 2-3 (max!) forskellige grøntsager, da jeg ellers ikke kan nå at få brugt dem. Min yndlings-frostgrønt-wokblanding er denne fra Frigodan – den fås i hvert fald i Superbest. Men brug hvad du bedst kan lide – jeg foretrækker grønne grøntsager – og selvfølgeligt blandinger uden løg. Og så putter jeg altid babymajs i, da jeg elsker majs! 🙂

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Grøntsagswok med nudler, kokosmælk og rød karry

Ingen bedømmelser endnu

Antal: personer

Ingredienser

 • 1 spsk sesamolie eller rapsolie
 • 500 g frosne grøntsager eller 400 g friske
 • 1 dåse babymajs
 • 3 firkanter ægnudler
 • 1 dåse kokosmælk
 • 1 spsk rød karrypasta
 • 1 tsk salt
 • evt. lidt vand
 • saltede peanuts

Sådan gør du

 1. Hvis du bruger friske grøntsager, skæres de i passende stykker. Babymajsene skæres i kvarte på langs.
 2. Opvarm olien i en wok. Tilsæt grøntsagsblandingen (eller de friske i henhold til tilberedningstid). Vend rundt indtil de er tøede.
 3. Rør imellemtiden saucen sammen af kokosmælk, karrypasta og salt. Tilsæt kokossauce, babymajs og nudler - gerne knækket i mindre stykker - til grøntsagerne og vend rundt. Sørg for, at nudlerne er dækket af kokosmælk. Lad det simre til kokosmælken er trukket helt ind. Hvis nudlerne ikke er helt møre, tilsættes lidt vand. Smag til og server med peanuts som drys.

Kategorier: Mælkefri, Vegetarisk, Wok

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!