Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter280315

Denne uges fredagsfavoritter kommer altså lige på en lørdag, men det tænker jeg, at både I og jeg (nok mest I) nok godt kan leve med. Jeg kan nok også godt selv lige klare det, når det egentligt bare skyldtes, at jeg havde en ekstra hyggelig dag i går med først job (jeg elsker mit job og mine kollegaer især) og derefter spontan bowlingtur efterfulgt af restaurant og åndssvagt meget snak. Flere spontane sjove aftaler, tak!

I den sidste uges tid har yderligere ting i øvrigt gjort mig glad i låget:

Irmas madmesse Mad & Glæde i lørdags med/og søde veninder. Og smagsprøver galore. Og efterfølgende caféhæng, når vejret er sucky udenfor!

❤ Førnævnte fredag. Det viste sig, at jeg var ok til bowling – 3.pladsen var i hvert fald bedre, end jeg havde regnet med! Vi fandt et tilbud, hvor vi fik en bane i en time for 100 kr inkl. popcorn, så det hoppede vi på. Og så var vi i øvrigt på Jensens Bøfhus, som jeg egentligt efterhånden havde ret lave forventninger til, men det var faktisk helt ok.

❤ Chai latte. Jeg får det alt for sjældent, men alle de der varme krydderier føles bare som et stort varmt knus!

❤ Musik! Ok, måske lidt vagt, men lad mig komme med et eksempel: I forgårs havde jeg lidt nederen på (og faldt “endeligt” i den der billige-chokoladecroissant-fælde, som 7-Eleven lokker med). Men jeg gider egentligt ikke at være i dårligt humør, så jeg lavede mig en spilleliste, kaldte den “Chin up buttercup, everything’s gonna be alright”, og har hørt den lige siden. Og ved I hvad? Nu er jeg i godt humør igen! 😀

❤ Kage i en kop. Jeg har allerede fortalt lidt om mit lidt “anstrengte” forhold til den opdagelse, men det ændrer ikke på, hvor godt det er. Og ja, jeg har lige spist det til morgenmad. Igen.

❤ Blogs og Bloglovin’ (jeg savner dog den der “Gå til allerældste indlæg”-knap, som der var engang!). Og så elsker jeg, når jeg opdager “nye blogs” (jeg ved det, den er overhovedet ikke ny, men jeg er jo evigt last mover), så jeg pludseligt har læsestof til laaaang tid! Læser I andre også nogle gange bare blogs igennem fra ende til anden?

Denne her video, hvor forældre fortæller deres børn om “the birds and the bees” – jeg grinte så højt!

❤ I samme tråd som ovenstående: denne video med børn, der smager morgenmad fra andre lande. De der børn er awesome! (generelt er jeg fan af kanalen “Cut Video” – deres serie med “Truth or Drink” er også hylende morsom)

❤ Jeg er fan af at bo tæt på søerne, så man altid har en nem og pæn gåtursrute – især når man ikke lige har ork til at finde på andet, og egentligt bare skal have ordnet de der skridt.

Baconrosenkål og denne her flødesovs. Evigt og altid godt.

❤ At kunne se frem til London-tur om et par uger – yes, please, and thank you! (selv om jeg lider af yderligere Wanderlust – hvem sponserer lige en sommerferie til de varme lande?!)

❤ Jeg var egentligt ikke fan af Crazy Stupid Love, men det her klip er evigt sjovt, på den der ekstra akavede måde.

Hvad har I fået tjent ind på positivitetskontoen for nyligt?

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!