Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter220515

Velkommen til, fredag, du er som altid mere end velkommen!

I den sidste uges tid har jeg været glad – i særdeleshed pga. de her ting:

❤ I går bestilte jeg ferie, woup! En uge til Tenerife sidst i juni, det bliver så godt. Jeg hungrer efter sol og sommer og varme, og når bjerget ikke vil komme til Muhammed, ved I nok. Nogle gode Tenerife-tips (hø, det lyder sjovt)?

❤ Kan I huske den der 1920’er/Gatsby-fest, jeg fortalte om sidste fredag? Det var sjovt! Og jeg er fan er at klæde mig ud, så det var win-win. Der burde i øvrigt være flere anledninger i det her liv til at tage rød læbestift på – det tror jeg, jeg vil prøve at gøre lidt oftere!

❤ I tirsdags var jeg på firmaudflugt med jobbet på Bakken, og der er sgu noget om snakken. Det var ret skægt i hvert fald. Vi købte turbånd og prøvede de fleste af tingene, indtil jeg blevet slået ud af en Tornado, som var lidt for vild i tredje forsøg. Vejret var også ret ok, sådan alt taget i betragtning. Eller det vil sige, efter jeg blev sjaske-gennemblødt i vandrutsjebanen, havde jeg nok klart foretrukket, at temperaturen havde været 10 grader højere, men lad det nu ligge… 😉

❤ Tidligere i dag klarede jeg dagens (kvartalets?) gode gerning, da jeg fik tappet blod. Er I bloddonorer? Ellers synes jeg, I skal overveje at blive det. Det er den nemmeste og hurtigste måde at hjælpe andre på, jeg kender! (og så får man juice og god samvittighed bagefter!)

❤ Dadler med hasselnøddesmør er bare rart! Jeg købte et glas af sidstnævnte med fra London, men havde ikke fået taget hul på det endnu. Før i går hvor jeg på vej hjem fra en ekstra lang gåtur (under en ordentlig regnskylle, gudskelov for paraplyer!), for en gangs skyld huskede at købe dadler med hjem – det er bedst med Medjool-dadlerne, hvis I spørger mig. Og så blev der ellers snacket for alle pengene! Eller, I ved, jeg spiste vist 3-4 stk, haha 😀

❤ I morges viste jeg på Instagram desuden den morgenvane, jeg har haft de sidste par måneder, nemlig citronvand. Det lyder ret simpelt og ikke så lækkert, og det er egentligt begge dele. Jeg presser en halv frisk citron og blander med koldt vand og kogt vand, så det er sådan varmt, men ikke kogende. Og så drikker jeg det som det første om morgenen. Det smager ikke særligt godt, men jeg kan se en kæmpe forskel i min hud, og umiddelbart har jeg ikke, så vidt jeg lige kan komme på, ændret noget andet, så jeg vælger at tilskrive det citronvandet indtil videre 🙂

❤ Og apropos de gåture der. Det er vist et stykke tid siden, jeg sidst har snakket om det, men 2015 kører bare på gåtursfronten. Jeg har indtil videre ikke haft en eneste dag, hvor jeg ikke er kommet over mine 10.000 skridt, og de fleste dage når jeg langt højere. Det synes jeg gerne, man må klappe sig selv lidt på skulderen over engang imellem!

❤ Oooog endnu et apropos – denne gang vedr. Gatsby-festen og skridt: Noget af det bedste er den slags dansefester, hvor man vågner op dagen efter med allerede 13.000 skridt pga. dans en masse og gåtur hjem, så man med god samvittighed kan springe den helt lange gåtur over den dag. Er det snyd? Måske lidt, men jeg synes, det er helt ok!

❤ I dag har været store ærinde-dag, så ud over blodbanken, fik jeg også ordnet en frisørtur. Ikke noget vildt, bare spidser, men det er altid ret vildt, hvor stor en forskel det kan gøre bare at slippe af med de der uldne og slidte ender! Og jeg brugte sådan en deal, jeg købte for en måneds tid siden eller mere, så det føltes faktisk helt gratis – win!

❤ Lige for tiden er jeg ved at komme up-to-date med de fleste af mine serier. Lige nu kører jeg den nyeste sæson af Once Upon A Time, og i denne sæson har de Frozen-karakterer og storyline med. Først vidste jeg ikke, om jeg var fan, men det er jeg 100% nu! Frozen FTW!

Hvordan har jeres uge været?

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!