Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter090515-1

Nåmmen sidste fredag var jeg jo i London, og selv om jeg egentligt havde en halv plan om at skrive et fredagsindlæg derovre fra, skete det aldrig helt, så i stedet for I nu et indlæg, der dækker de to forgangne uger. Deal? Deal!

London var fantastisk, jeg var af sted med min mor og min bror, og det var herligt. Så herligt, at jeg tilsyneladende havde svært ved at finde en grimasse, der kunne passe. Høhø. Jeg har svært ved at tage hele det der billedtagning alvorligt, og det kan I vist tydeligt se ud fra billederne i indlægget her. Til gengæld har vi virkeligt mange selfies, som jeg kunne bruge her, så i sidste ende er det jo kun godt. For hvis der er én ting, jeg bryder mig mindre om end at få taget mit billede (i hvert fald hvis billedet bliver skrammel!), er det billeder bare af ting eller seværdigheder. Dét er da kedeligt, så dem skåner jeg jer for.

Men anyway, i de to sidste uger har følgende gjort mig glad:

❤ London og miniferie, duh! Vi havde været der før, så jeg droppede de klassiske seværdigheder i planlægningen, og fandt på nogle andre ting. Højdepunkterne var:

❤ Harry Potter Studios! Det er et must for alle Harry Potter-fans at se det sted, jeg var helt blæst bagover!

❤ Lion King-musicalen. Vi så den lørdag, og den strøg direkte ind på førstepladsen over musicals for mit vedkommende. SÅ fantastisk. Og selvfølgelig så jeg lige Disney-filmen, da jeg kom hjem her i mandags 😉

❤ Al den gode mad. På Instagram var der en, der introducerede hashtagget #xeniaspiserlondon, og det er nok ikke helt forkert. Vi spiste meget mad, men der var jo så meget godt at smage! Ud over de klassiske restauranter, var jeg især vild med Borough Market (tænk lidt a la Torvehallerne i større stil og billigere) og Wholefoods Market (det vil vi gerne have til Danmark straks, tak!). Det samme gælder i øvrigt Pret A Manger, Nando’s, kokosyoghurt og meget mere! (rigtigt meget af maden kan i øvrigt ses på min Instagram-profil, hvis man er interesseret)

fredagsfavoritter090515-2

❤ Men altså, sådan en tur er jo desværre hurtigt overstået. Vi kom hjem i mandags, og resten af ugen har primært stået på eksamensskrivning på ITU med min gruppe (som dog er herlige). Og ved I hvad? Vi blev færdige i går, som planlagt, og nu har jeg faktisk sommerferie! Ja, det er totalt skørt!

❤ Skal jeg lige nævne den der sommerferie igen måske? Ferjøøø! Eller, ok, jeg skal selvfølgelig arbejde, men intet skolearbejde de næste mange måneder! NU må det til gengæld også godt blive rigtigt sommervejr så, synes jeg!

Det var vist det, jeg lige ville sige for nu. Jeg kunne selvfølgelig snakke meget mere om London, men det tænker jeg, at I alligevel ikke gider høre på. I stedet vil jeg ønske jer en rigtigt god weekend, og jeg håber, at I har haft det bare tilnærmelsesvist så awesome de sidste par uger, som jeg har! 😀

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!