Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter-16-2015

Den forgangne uge har egentligt været en meget gennemsnitlig uge med både skole og arbejde – men så har der alligevel været de der ekstrating, som gør, at livet er ret rart. I den sidste uges tid har jeg især været fan af følgende:

❤ Jeg bliver nødt til at sige det, undskyld: Der har været rigtigt godt vejr hele to dage (i hvert fald). Det helt rigtige forår er så tæt på, at jeg kan lugte det!

❤ En spontan venindedate i lørdags var hyggelig. Det er en del af det, solskinnet gør ved mig: Hvis det er rigtigt godt vejr, føler man næsten, man bør lave et eller andet ud over det sædvanlige. Er jeg den eneste, der har det sådan?

❤ London-turen er endelig-endelig-endeligt officielt bestilt, så om to uger sidder (eller står eller går, hvem ved) jeg i London. Jeg glæder mig! (kom endeligt med alle de gode tips, hvis I har nogen – vi har været der før, så det er ikke standard sightseeing, vi er ude i)

❤ Tacotallerken! Meximad er ikke noget, jeg nogensinde gider spise ude, men det her kunne jeg nærmest spise hver dag, tror jeg!

❤ Dirrrrty Dancing! I går blev det endeligt min tur til at se den som musical i Tivolis Koncertsal, og det var fantastisk. 1) Jeg er massiv Dirty Dancing-fan. Det er muligvis en af mine all-time yndlingsfilm, og en af dem, jeg har set allerflest gange. Når jeg er glad, når jeg er trist, når jeg er nyforelsket, når jeg har kærestesorger, når jeg keder mig, når jeg har lyst til at høre god musik, whatevs. 2) Jeg elsker musicals. Altid! Så ja, jeg var fan, det var der vist ingen tvivl om!

❤ Jeg har snart boet i Kbh i et halvt år, men jeg er stadig ellevild med det. Alene det, at jeg bare lige kan slendre ind til Tivoli i højt solskin er jo awesome!

❤ Perfekt stegt oksekød og hjemmelavet bearnaise. ‘Nuff said.

❤ Mit job og mine kollegaer. Måske putter jeg det her punkt på hver uge, jeg ved det faktisk ikke. Men det er uden tvivl noget af det bedste, jeg ved!

❤ Jeg har sommerferie (fra studiet) om ca. tre en halv uge. Det synes jeg bare lige, jeg ville fortælle…

❤ Crossfit! Bevares, det er drønhårdt, men jeg er nu endeligt nået til det punkt, hvor jeg (igen) godt kan lide det. Og det er muligvis den mest effektive træning, jeg kender. Hvem vidste, at jeg havde mavemuskler fx, haha! (selv om jeg dog ville foretrække ikke at kunne mærke dem helt så meget, når jeg griner/hoster/går) 😀

❤ I denne uge er jeg blevet lavet mad til. Som I måske kan forestille jer, har jeg i stor stil erobret køkkenet herhjemme i vores mini-bofællesskab, og det er 100% mit eget valg. Men nogle gange er det nu faktisk meget rart at nogen andre laver maden. Omend jeg til enhver tid altså foretrækker selv at vælge, hvad jeg skal have at spise, hæ.

Jeg føler egentligt, at jeg har glemt noget, men oh well, mon ikke ovenstående alligevel rækker for nu. Lad os sige det!

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!