“Er hun mon holdt op med at blogge?”

Just som jeg gik og troede, at ingen rigtigt bemærkede manglen på aktivitet herinde, fik jeg ovenstående kommentar. Men måske det også er at undervurdere jer lidt rigeligt, hvis jeg troede, at ingen ville opdage, at der ikke har været ét eneste nyt indlæg i næsten tre måneder – selv om tiden er fløjet af sted, føles det som. 

Men jeg har ikke rigtigt lavet nogle nye opskrifter. Og eftersom dette er en madblog, er det jo lidt en nødvendighed for at kunne lave jævnligt indhold i hvert fald. Ironisk nok har jeg haft ferie i noget tid, så jeg har egentligt haft mere tid længe, end ellers. Den tid kunne jeg jo sagtens have brugt på at skrive og fortælle jer om, at jeg afleverede speciale sidst i maj, forsvarede sidst i juni og dermed endeligt blev helt færdiguddannet. Jeg kunne have fortalt jer om de to forskellige ferier, jeg har været på – begge i Spanien, tilfældigt nok. Jeg kunne fortælle om, at jeg er startet til hot yoga, og jeg kunne sikkert sagtens lave et indlæg til tips til det – bl.a. så I andre måske ikke behøver at blive svimmel de første gange, ligesom jeg gjorde (tip nr. 1: Lad være med at starte i den første uge, efter du har givet blod). Jeg kunne skrive om, hvor relativt godt det endeligt går med løb igen. Jeg kunne have fortalt om det voksenjob, jeg skal starte her om halvanden uges tid, og hvad det egentligt er jeg er uddannet som og skal lave. Der er en masse, jeg kunne have skrevet om egentligt, hvis jeg havde taget mig sammen. Men det har jeg bare ikke lige fået gjort, og sådan er det jo nogle gange. Man vænner sig hurtigt til ikke at blogge, ligesom man hurtigt kommer ind i vanen igen med at gøre det – det ved jeg af erfaring.

Faktisk kender jeg ikke rigtigt svaret på spørgsmålet i titlen. Jeg har ikke besluttet mig endeligt. På den ene side ved jeg, at jeg aldrig kommer til at stoppe helt officielt og lukke bloggen. Den ligger her jo med alle opskrifterne, som I frit kan bruge, og på den måde er den lige så eksisterende som den altid har været. Men lige nu ved jeg også, at jeg lige om lidt starter fuldtidsjob. Og hvis jeg ikke kunne finde tiden, mens jeg har haft ferie i næsten to måneder, har jeg svært ved at se, at det kommer til at ske særligt ofte, når jeg pludseligt arbejder hver dag. Men hvis inspirationen pludseligt kommer tilbage, ved jeg, at bloggen er her – og forhåbentligt er I en del, der også stadig vil være her til at læse med. Og hvem ved – måske jeg nu har fået fyret så meget op under skrivemusklen igen, at der alligevel ikke kommer til at gå så længe. Vi får se! Indtil da håber jeg, at I har haft en god sommer – og ha’ det godt, indtil vi “blogges ved” igen 🙂

Kategorier: Blogging, Hverdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!