Jeg tænkte, at jeg måske skyldte jer en lille forklaring på den meget lille mængde aktivitet, der er herinde for tiden. Det ville jo være synd at sige, at bloggen ligefrem flyder over med nye indlæg og opskrifter for tiden, men jeg er altså hverken død eller meldt ud af internetland, vil jeg bare gerne lige fastslå!
De sidste par måneder har jeg faktisk haft ferie fra studiet – snart tre måneder, men tiden er fløjet af sted, synes jeg. Jeg forstår det faktisk ikke helt. Men tiden løber jo af sted, når man har det sjovt, er det ikke sådan, det er?
Først og fremmest har jeg holdt noget ferie og faktisk været ude at rejse, ikke kun én, men hele to gange (tre hvis vi tæller London i starten af maj med!). Ikke værst. Ud over turen til Tenerife i starten af juli, valgte jeg også lige at trille en tur til Rhodos for lidt ekstra dosis sol, strand og sommer. Det var også lækkert, og græsk mad er jo mindst lige så godt som spansk. Herudover har jeg selvfølgelig arbejdet indimellem, der har været et par familieting og en masse venneting, nogle bioture, en masse gåture, en grøn koncert og en masse andet. Men det, jeg har brugt allermest tid på, og det som selvfølgelig nok er den primære årsag til, at I ikke får så mange nye opskrifter lige for tiden er naturligvis det faktum, at jeg jo er ved at skrive en kogebog!
Det er ikke noget, jeg som sådan har gjort en meget stor sag af på mine forskellige medier, og især ikke herinde, det ved jeg godt, men det er også stadig kun i skrivefasen, men jeg tænkte, at jeg lige kunne fortælle jer lidt kort om, hvad det reelt drejer sig om.
Som I nok nemt kan se på alle billederne i indlægget her, er det en bog med kager og desserter, som jeg arbejder på. Jeg har kontrakt med FADL’s forlag, og bogen skulle meget gerne udkomme til marts 2016, hvilket der selvfølgelig lige er lidt tid til, så I får naturligvis også mere at vide, jo tættere vi kommer på. Jeg er blevet spurgt, om det er en LCHF-kogebog, men det er det som sådan ikke. Det er en kogebog på kager, desserter og andre te lækkerier uden mel og sukker, men det er ikke specifikt målrettet LCHF. Bogen kan også bruge af folk, der spiser glutenfrit, folk der bare vil undgå korn og stivelse, lowcarbere, palæofolket og mange flere. Men naturligvis også LCHF’ere. Bogen vil indeholde en række opskrifter fra bloggen her, dog ændret eller forbedret, samt en masse nye – mellem 80 og 100, selv om det endelig antal ikke er helt fastlagt endnu.
Og det er vist det, jeg har at sige for nu. Jeg håber, at I kan affinde jer med, at der ikke er så meget aktivitet herinde, indtil jeg engang får afleveret manus. Selvfølgelig spiser jeg stadig rigtig mad (indimellem) også, men lige for tiden er jeg så i øvrigt ramt af et mindre frikadelleflip, men jeg skal nok lige love at prøve snart også at lave noget nyt til jer!
Indtil vi snakkes igen, ønsker jeg jer en fortsat god sommer! Jeg håber, I nyder, at det gode vejr endeligt er kommet, lige så meget som jeg gør (jeg tog det med hjem fra Rhodos, selv tak)! ☀️