December 2014 – status

december-status

I december har jeg bl.a. (ud over generelt at have taget virkeligt mange selfies åbenbart!) 1) købt og indpakke julegaver, 2) gået en masse ture – selvfølgelig!, 3) bagt æblekage til min studiegruppe, fordi vi skulle arbejde på en søndag, 4) spist virkeligt lækker julehotdog på Foderbrættet, 5) bagt cookies til mine kollegaer, fordi jeg skulle have noget at fylde i mine julebøtter, 6) haft julesokker på og julepynt i lejligheden (her en julestjerne = nærmest den eneste blomst, jeg faktisk gider), 7) hængt en masse ud med min familie, her min bror på påtvungen (af mig!) gåtur til julefrokost 2. juledag, 8) spist massive mængder risengrød!, 9) set Disneys juleshow med dels min bror og 10) dels mere familie, 11) holdt juleaften med pænt juletræ og en ordentligt røvfuld gaver (desværre ikke så mange til mig :P), 12) lallet og lol’et med min yngste fætter, 9) drukket drinks med søde veninder, 10) mere bror- og fætter-hængning (her nærmest i bogstavelig forstand!), 11) lavet julemad (eller var det nytårsmad?) på sønderjysk – og det blev godt!, og endeligt 16) holdt sjov nytårsaften med glitter-dress-up og søde venner!

Puh. Jeg ved ikke, om jeg reelt har lavet mere i december end i mange af de foregående måneder, eller om jeg bare har været bedre til at tage billeder af det hele. I hvert fald håber jeg, at det er tydeligt fra collagen ovenfor, at december måned har været en virkeligt god en af slagsen, til trods for at første halvdel selvfølgelig var fyldt med et par eksamensopgaver. Det må man jo tage med 🙂

Jeg ved ikke, om det er lidt klicheagtigt at skrive, men december er jo altid bare en måned, der styrter af sted. Selv om jeg kan stå ved juleferiens start og næsten stresse over, hvordan jeg dog skal få brugt alle de fridage, går det altid lettere end let. Og generelt gør alle decembers hyggelige planer og det faktum, at jeg er jo er kæmpe fan af jul, at måneden nærmest flyver sin vej på nul komma fem. Hvilket jeg i øvrigt synes har været lidt symptomatisk for hele 2014 faktisk!

Oh well. Mens jeg ligger og prøver ikke at bevæge mig for meget eller overhovedet af hensyn til mine tømmermænd, kan jeg jo passende lige komme med den sidste omgang statusindlæg for 2014 – og nok også overhovedet, men mere om det en anden dag 🙂

1. Endnu mere LCHF!
Jeg har spist så meget klassisk julemad, som jeg overhovedet kunne komme til, og det er jo ikke særligt LCHF, så som sådan har jeg nok ikke været særligt LCHF i denne måned. Men det er også okay – især i december, synes jeg! På de helt almindelige hverdage, har jeg dog som udgangspunkt spist helt almindeligt 🙂

2. Endnu flere sjove og gode oplevelser
December har stået på en enkelt biotur, flere omgange julehygge, en sjov julefrokost, en virkeligt god koncert med Tina Dickow, et par restaurantbesøg og selvfølgelig en masse juletamtam, hvilket jeg er stor fan af! Og så til sidst en virkeligt sjov nytårsaften til at runde det hele af med. Godt klaret, december!

3. Bliv klogere
Uha, hvad er jeg mon blevet klogere på i december? At eksamensopgaver faktisk ikke er så slemme igen, når det endeligt skal være? At jeg er omringet af rare mennesker – selv om det vidste jeg nu godt? At ferier altid går meget hurtigere, end man lige tror? Og desuden også, at jeg faktisk er ret klodset – og lidt for god til at smide ting væk. Det vidste jeg faktisk ikke om mig selv, før nogen påpegede det!

4. Read 100 lives
Heldigvis har jeg opgivet at nå dette punkt allerede sådan for flere måneder siden, så som sådan er det ikke nogen stor sorg. I december fik jeg læst 3 bøger – hvilket får mig op på (kun) 68 bøger. Og ja, det er jo faktisk superfint og over en bog om ugen og alt muligt – men det er bare mindre, end jeg har været vant til, okay? 😛 Jeg har sat mit mål inde på Goodreads til 50 for det kommende år – så må vi se, hvordan det går 😀

5. Mindst én udlandsrejse
Nej – jeg har faktisk overhovedet ikke været ude og rejse i år, hvilket er ret trist, ærligt talt. Der skal jeg virkeligt have revanche næste år!

6. Afklaring mht. job/studie
Jeg er blevet forlænget på mit job. Igen! Yay! Det er alt, jeg har at sige, jeg er megaglad, that is all!

7. Spis mere fisk
Jeg har spist fisk et par gange, men ikke noget at skrive hjem om, tror jeg 😀

8. Mere blog
Pludseligt blev jeg jo mega aktiv blogger her den sidste uges tid. Men shh, sig det ikke alt for højt, så vi kommer til at jinxe det! Jeg fik udgivet 10 indlæg i alt, heraf disse 7 opskrifter:

9. Smag mindst én ny ting hver måned
Jeg har smagt svinekæber lige her til nytårsaften i går, og det havde jeg ikke prøvet før. Jeg har heller ikke smagt gourmethotdogs – og især ikke julehotdog før. Men det var nu godt, jeg kan anbefale Foderbrættet. Der smagte jeg dog også hjemmelavet yankiebar, og den kan jeg desværre ikke anbefale, det var noget underligt noget.

10. Vær aktiv
Sidste måned i et år, der i sandhed har stået i gåturenes tegn! Jeg regner om at lave et selvstændigt indlæg med lidt statistik over hele året, for de (ok, mig selv), som synes, sådan noget er sjovt. Men nu tager vi lige december. I december har jeg i alt gået 405.355 skridt, hvilket svarer til et gennemsnit på 13.076 om dagen. Superfint, synes jeg. Alle dage nåede jeg i øvrigt over de 10.000, så ingen “fuserdage”, eller hvad vi kan kalde dem, hvor jeg ikke når det. Tjek for punkt nr. 10!

11. Mindre junk
Faktisk ikke så meget junk i december – mere julemad!

12. Se flere IMDb-250- og Disney-film!
Jeg har set “Skønheden & Udyret – Den Fortryllede Jul” hele to gange! Ellers har jeg vist kun set julefilm, hvilke som udgangspunkt nok ikke er på IMDb-listen 😛

13. Vær (fortsat) glad!
Altså, hvordan kan man næsten andet end at være (overvejende) glad i december? 😀

Og hvordan er det så gået overordnet set i 2014?
Jeg synes, at 2014 har været et fænomenalt år – også ift. mine nytårsforsætter her. Egentligt er der jo kun to, som jeg reelt ikke kan sætte en eller anden form for tjekmærke ved – nemlig den med at rejse, hvilket jeg virkeligt også skal have gjort om næste år (i år?), og den med bøgerne, som egentligt også er ok. Jeg må bare indse, at jeg har mindre tid til at læse – og i øvrigt også generelt bruger mindre af den fritid, jeg så har, på det.

Hvordan er jeres december – og jeres 2014 generelt – gået? 🙂

Kategorier: Blogging, Hverdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!